Cardioloog Dr. Amar Al Mafragi

Dr. Amar Al Mafragi behaalde zijn diploma als arts in 2002 aan de Katholieke Universiteit Leuven (KUL). Een jaar later behaalde hij het brevet van spoedarts. Na zes jaar specialisatieopleiding aan KUL onder supervisie van Prof.Dr. Johan Fevery en Prof. Dr. Frans Van de Werf werd hij erkend in 2008 als algemeen Cardioloog.  Tijdens de opleiding heeft hij in verschillende ziekenhuizen gewerkt en ervaring opgedaan: Gasthuisberg Leuven, Sint-Andries Ziekenhuis Tielt, Brighton and Sussex University Hospital in UK, Heilig Hart Ziekenhuis Roeselare en Onze Lieve Vrouw Ziekenhuis te Aalst.

Van 2008-2010 werkte hij als Fellow interventie-cardiologie aan ZNA ziekenhuis Middelheim Antwerpen onder leiding van Prof.Dr. Frank Van den Brande.

Vandaag is hij werkzaam als Interventie-cardioloog bij Zorgsaam Ziekenhuis Terneuzen. Hij heeft aldaar meegebouwd aan de start en de uitbouw van de Interventie Centrum Zeeland.

Ondanks zijn verwevenheid met verschillende ziekenhuizen, werkt hij voor invasieve onderzoeken samen met het ziekenhuis van uw keuze.

U kan bij Dr. Almafragi terecht voor volgende bijkomende onderzoeken:

  • Electrocardiografie (ECG)
  • Ergometrie of fietsproef
  • Echocardiografie